Liga 1

Diamantul de Liga al Stelei! Steaua a acceptat oferta de transfer, dar el a refuzat sa plece. Reghecampf: "Poate fi titular"

Asteptarile pe care stelistii le-au avut de la el nu s-au dovedit justificate pana acum, insa ultima decizie pe care a luat-o le da din nou motive de optimism.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iunie 2014, 07:30
Data actualizarii: Miercuri 18 Iunie 2014, 07:33

Gabi Iancu (20 de ani) a refuzat sa plece in Emiratele Arabe Unite, la Al Dhafra, care se intelesese cu Steaua. Decizia atacantului e sustinuta de Reghecampf, care il vede pe Iancu ajungand la cel mai inalt nivel in scurt timp.

"Nu stiu nimic despre plecarea lui Iancu, nu vreau sa comentez acest lucru. Un lucru va pot spune, Iancu e unul dintre jucatorii de valoare a generatiei sale. Are calitati, daca va fi serios, daca va munci, daca va incerca de fiecare data cand va avea ocazia sa joace la potential maxim, poate ajunge titular de baza la Steaua", a spus acesta la Sport.ro

"Mai sunt anumite probleme, presa a scris despre ele, dar sper ca patronul sa poata trece peste incidentul in care a fost implicat Gabi si sa-l ajute sa realizeze ceva important la Steaua!", a adaugat antrenorul.

Modifică setările cookies