Dezvaluirile BOMBA ale lui Gigi Becali: "A zis ca vine la palat si semnam!" Patronul FCSB putea sa ii dea lovitura CFR-ULUI! Un jucator al campioanei a vrut sa semneze pe ascuns cu ros-albastrii

Gigi Becali este in centrul noului scandal dintre FCSB si CFR Cluj.

Patronul FCSB a vorbit in exclusivitate la "Ora exacta in sport" despre plecarea bomba a lui Balgradean la CFR Cluj, nervos fiind de faptul ca ardelenii nu l-au instiintat de transferul portarului.

Gigi Becali a reactionat la veste si a facut o dezvaluire neasteptata. Un jucator al lui CFR a vrut sa mearga la FCSB si sa semneze fara sa ii anunte pe clujeni, la fel cum a facut Balgradean.

"E vorba ca nu au instiintat. L-au contactat, l-au contactat, sa fie sanatosi, nu era problema. Dar a doua zi, sa imi dea un telefon de acolo, Mara, oricine <<Nea Gigi, vezi ca Balgradean a semnat cu noi>> sau cineva. Un telefon, nu am nevoie oficial, ca nu e problema. Desi eu, jucator de-al lor, juca la Astra, si voiam jucator de-al lor, jucator principal, de la mijloc, nu mai dau numele si voia sa vina cu impresarul la mine la palat.

I-am zis <<Cum sa vii? Nu se poate asa ceva>> si a zis <<Nu, nea Gigi, ca vin pana acolo si semnam>>. I-am zis ca eu nu fac asa ceva. Deci contactat de ei, nu am acceptat. A fost si cu Omrani si cu Djokovic, dar eu nu am acceptat. Se rugau de mine, dar nu e normal sa accept", a declarat Gigi Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

SURSE: Școala începe la 1 iunie. Ce se întâmplă cu examenele
BRAT