Dezvaluiri incredibile facute de Gigi Becali: Cum a ajuns stadionul Ghencea sa valoreze 60 de milioane de euro din pix

Dezvaluiri incredibile facute de Gigi Becali: Cum a ajuns stadionul Ghencea sa valoreze 60 de milioane de euro din pix

Gigi Becali a fost prezent astazi la tribunal pentru o noua runda din razboiul cu Armata.

Patronul Stelei sustine ca in cazul exilarii Stelei din Ghencea exista o rea-intentie si nu un argument clar pentru care Armata a decis sa tina baza inchisa.

"Sunt o mana de generali, 3, 4, 5, 7, in frunte cu Talpan, care nu le face de la el, ca nu are curaj sa faca. Sunt niste oameni care sunt pusi pe rele in Romania."

Gigi Becali sustine ca generalii au evaluat "din pix" baza din Ghencea la 60 de milioane de euro pentru ca el, in perioada in care echipa juca acolo, sa plateasca impozite mult mai mari, de 1.5 % din valoarea bazei.

"Ne-au pus sa platim un milion si jumatate aproape impozite pentru stadionul inchiriat. De unde plateam 20.000-25.000 euro pe luna, din urma a venit Curtea de Conturi si a zis ca daca inchiriezi, trebuie sa platesti tu impozite pe cladiri."

"Si nu e asta, ca plateam. Au facut ei ca sa ne puna mari impozite 60 de milioane de euro cladirea aia. Aia face 5 milioane, cel mult 10, baza. Ei au facut evaluare din pix si trebuie sa platesti 1.5% pe an. Ei fac tot impotriva mea si nu ma clintesc", a declarat astazi Gigi Becali.

Mesajele primite in inchisoare de Becali

Fara sa-i pronunte numele, Gigi Becali a vorbit din nou despre Gabriel Oprea, pe care il acuza ca ar sta in spatele problemelor dintre Steaua si Armata.

""Interesul National" se tine prea mult de mine. El si niste forte oculte. Imi mai trimitea si la puscarie prin anumite persoane "salutari", in batjocura. Ati vazut acum ce galben e la fata cu ridicarea imunitatii?"

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies