16 2013 10:32

Dezvaluiri INCREDIBILE din vestiarul CFR-ului! "I-am zis sa nu faca asta, apoi s-a apucat sa dea jucatori afara din lot!" Paszkany arunca BOMBA dupa demiterea lui Rednic


	Dezvaluiri INCREDIBILE din vestiarul CFR-ului! "I-am zis sa nu faca asta, apoi s-a apucat sa dea jucatori afara din lot!" Paszkany arunca BOMBA dupa demiterea lui Rednic

Mircea Rednic si-a reziliat contractul cu CFR dupa 4 etape. Patronul Paszkany face dezvaluiri incredibile din vestiar si explica de ce a renuntat atat de repede la antrenorul numit inainte de startul sezonului.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Paszkany spune ca Rednic a pierdut complet vestiarul, tot mai nemultumit de relatia pe care o avea cu omul de pe banca tehnica. Rednic n-a platit cu functia pentru scandalul cu Ricardo Cadu. Patronul CFR-ului dezvolta detaliile disputei dintre fostul antrenor si capitanul echipei.

"Am incercat sa amanam cat se poate de mult decizia demiterii lui Rednic. In contract, era stipulata o conditie care, daca nu era indeplinita, putea duce oricand la ruperea contractului. Daca echipa nu obtinea cel putin 6 puncte in 3 meciuri consecutive, antrenorul putea fi demis. Noi am trecut peste faptul ca in primele 3 etape am luat doar doua puncte si am mers mai departe.

Apoi, a urmat 4-0 la Vaslui. In minutul 80, l-am sunat pe Rednic, aflat in tribuna, dupa suspendare, si l-am rugat sa nu atace jucatorii in presa. Ce face Rednic a doua zi? Scoate din lot toti portughezii, pe spaniolul Velayos, si pe Stancioiu. Ne intrebam cu cine o sa jucam daca pana si Felgueiras e scos din lot. Rednic a pierdut complet controlul vestiarului, jocul nu se lega, iar jucatorii erau revoltati ca antrenorul considera ca doar ei sunt vinovati.

A mai incercat un puci in vestiar, in loc sa discute cu noi. A pus jucatorii sa voteze un nou capitan. Care a iesit tot Cadu, cu numai doua voturi impotriva. Hotararea de a pleca antrenorul a venit de la sine, fara nicio legatura cu Cadu, cum a insinuat Rednic", a spus Paszkany, citat de Stiri de Sport.

0 comentarii
BRAT