ASA Targu Mures Liga I Steaua Liga 1

Dezvaluire incredibila | Ce s-a intamplat in vestiarul ASA-ului cu o zi inaintea meciului de titlu cu Otelul: Muresan si N'Doye, lasati "pe burta goala"

Muresan, N'Doye si restul jucatorilor de la ASA nu vor incasa astfel nicio prima pentru clasarea pe locul 2 al campionatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2015, 14:58
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2015, 15:26

Primele promise lui Gabi Muresan, N'Doye, Sepsi si zicu pentru castigarea campionatului au fost scazute de la 17.000 de euro la 10.000 de euro cu o zi inainte de partida cu Otelul Galati, decisiva in lupta pentru titlu cu Steaua, noteaza Mediafax, citand surse apropiate fotbalistilor.

Potrivit sursei citate, viceprimarul orasului Targu Mures, membru in Consiliul de Administratie al clubului, Claudiu Maior, i-a anuntat pe fotbalisti ca primele pentru castigarea titlului vor fi scazute de la 17.000 euro de fiecare la 10.000 euro.

De asemenea, acesta ar fi anuntat ca prima pentru locul 2 va fi complet eliminata. 

Mediafax noteaza ca Maior a invocat problemele financiare, dar si faptul ca majoritatea consilierilor locali au considerat primele mult prea mari.

ASA a pierdut in cele din urma sansa primului titlu din istorie, fiind invinsa cu 2-1 de Otelul Galati. Chiar daca s-a incurcat la randul ei, 0-0 cu CSMS Iasi, Steaua a cucerit al treilea titlu consecutiv al Ligii I.

Muresan, N'Doye si restul jucatorilor de la ASA nu vor incasa astfel nicio prima pentru clasarea pe locul 2 al campionatului.

Modifică setările cookies