Dezastru la Rapid | Copos e la pamant dupa ce clubul nu si-a primit licenta: "Ma OMOARA astia"

Autor: Sport.ro
Duminica 12 Mai 2013, 15:31

	Dezastru la Rapid | Copos e la pamant dupa ce clubul nu si-a primit licenta: "Ma OMOARA astia"

Rapid nu si-a primit licenta pentru Liga I pentru sezonul viitor. Doar o minune la TAS ii mai poate scapa pe giulesteni de Liga a II-a.

George Copos trece prin momente critice. Pe langa problemele pe care le are cu justitia, fiind implicat in doua procese 'grele' care isi vor afla sentiinta in perioada urmatoare, patronul Rapidului a mai primit o lovitura.

Comisia de Apel a decis vineri sa nu ii acorde licenta Rapidului si, in proportie de 90%, echipa va juca in Liga a II-a sezonul viitor.

Intr-un interviu acordat cotidianului Libertatea, Rica Raducanu a dezvaluit ca George Copos este extrem de afectat de ce se intampla la Rapid.

"Toata lumea din conducere e vinovata., dar in special George Copos. El e principalul vinovat! Spun asta pentru ca nu a stiut sa-si aleaga oamenii. Toti care au venit la Rapid l-au lucrat la greu. Copos trebuia sa priceapa ca afacerile cu prajituri si electronice sunt diferite de cele din fotbal."

"M-a sunat de ziua mea. Era cu moralul la pamant. L-am invitat la un sprit, dar m-a refuzat: “Nu pot, nea Rica. Ma omoara astia!”
, mi-a spus. Nu mai vrea sa auda de fotbal. Din pacate, el, asa cum a fost, rau, zgarcit, a tinut Rapidul. Acum nimeni nu-l mai vrea."

"Ma asteptam sa nu luam licenta la cum au decurs lucrurile la club. Pana la urma, in “B” am mai fost, nu e tragedie. Jucam cu copiii nostri, mai aducem cativa talentati din tara si ne revenim.", a declarat Rica Raducanu.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies