Dezastru la Ceahlaul! Florin Marin a demisionat impreuna cu toata banca tehnica!

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Octombrie 2009, 15:08
Dezastru la Ceahlaul! Florin Marin a demisionat impreuna cu toata banca tehnica!

Managerul general Florin Marin, antrenorul principal Mihai Ionescu si secunzii Radu Lefter si Costel Ilie au demisionat, duminica, de la conducerea tehnica Ceahlaului Piatra Neamt.

"Nu e vorba de lasitate, dar este un gest normal al lor in situatia de fata. Vom vedea cine va veni pe banca tehnica a Ceahlaului. Vom analiza, dar va trebui sa ne miscam foarte repede. Costel Ilie, desi i-a fost acceptata demisia, se va ocupa de pregatirea echipei pana va veni un alt antrenor. Sunt mai multi tehnicieni pe lista noastra, tatonam terenul, negociem cu fiecare in parte, dar trebuie sa ne hotram cat mai repede", a declarat Viorel Mastacaneanu, presedintele Consiliului de Administratiei al clubului din Piatra Neamt.

Oficialul nemtean considera ca Ceahlaul mai are sanse de salvare de la retrogradare: "Cu siguranta avem sanse de salvare de la retrogradare. Campionatul este lung, sansa are fiecare echipa dintre cele aflate in subsolul clasamentului. Important e ca jucatorii sa-si revina psihic, asta e punctul lor nevralgic. Cred ca sunt blocati de nu mai reusesc sa se concentreze".

Presedintele de onoare, Gheorghe Stefan, presedintele Consiliului de Administratiei, Viorel Mastacaneanu, directorul executiv, Ioan Mironas, si organizatorul de competitii, Vasile Ungureanu, au lipsit sambata seara de la sarbatorirea a 90 de ani de la infiintarea clubului Ceahlaul Piatra Neamt.

Florin Marin se afla la al doilea mandat pe banca Ceahlaului in acest sezon. Tehnicianul fusese demis de Gheorghe Stefan dupa infrangerea din meciul cu FC Brasov, scor 0-1, din etapa a VI-a a Ligii I, deoarece nu a scos echipa de pe teren asa cum i ceruse presedintele de onoare.

Premierul Orban, nou anunţ despre măsurile de relaxare. "Am emoţii"
BRAT