Detalii nestiute despre Sanmartean! Momentele emotionante care i-au marcat cariera si cand vrea sa se retraga. VIDEO

A vrut sa se lase acum 7 ani, a fost banuit de dopaj, a trecut prin clipe grele cu sotia sa, dar n-a renuntat! Iar in 2014 a fost cel mai bun fotbalist din Romania! Magicianul Stelei, Sanmartean isi spune povestea impresionanta.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 08:00
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 00:57

La 18 ani, Sanmartean era comparat cu Hagi.  Dupa 10 ani, o accidentare grea, dar si problemele din familie l-au facut pe Sanmartean sa se gandeasca serios la retragare!
 
"Am avut doua momente care mi-au schimbat modul meu de a percepe fotbalul si viata! Primul moment a fost cand tata facea dializa, era grav bolnav! Mi s-a parut pierdut, simteam ca se gadeste ca s-ar putea sa piarda lupta cu viata, ala a fost un moment cheie", isi aminteste Sanmartean.
 
Sotia l-a ajutat sa depaseasca momentul teribil.
 
"Cand m-am intors din Olanda, fara echipa, dupa operatia de pubalgie, nimeni nu imi mai dadea sanse, toti chicoteau. Ea a venit cu un raspuns care a avut atata forta si putere de convingere: fotbalul ti-a dat mult, nu ai reusit sa dai inapoi fotbalului ce ti-a daruit", spune emotionat Sanmartean.

Sanmartean recunoaste ca a descoperit bucuria fotbalului mai tarziu decat altii, dar traieste acum a doua tinerete.
       
"Daca la 28 de ani am simtit ca trebuie sa ma las de fotbal, iar la 34 ma simt incredibil, nu o sa ma las pana cand si eu si picioarele si creierul spun stop. Am descoperit fotbalul, am descoperit ce inseamna sa ai succes, am descoperit cat le e de bine celor care te iubesc!", a incheiat Sanmartean.

Modifică setările cookies