Detalii de ultima ora despre transferul lui Stanciu! Becali a acceptat oferta de 6 milioane de euro din Franta

Detalii de ultima ora despre transferul lui Stanciu! Becali a acceptat oferta de 6 milioane de euro din Franta

Steaua poate sa ramana fara Stanciu chiar inainte de preliminariile Champions League. 

Becali pregateste doua afaceri de 10 milioane de euro la Steaua. Stanciu e dorit de Lorient, care ofera 6 milioane de euro pentru numarul 10 al nationalei, in timp ce o echipa din Qatar ofera 4 milioane de euro pentru Hamroun. Becali dorea ca cei doi jucatori sa ramana in preliminariile Champions League, dar sunt sanse mari ca Stanciu sa plece inainte de asta. Patronul Stelei a acceptat oferta francezilor, iar acum jucatorul isi negociaza salariul.


"Deocamdata nu s-a finalizat nimic, asteptam sa vedem daca ne intelegem la salariul jucatorului. Eu sper sa se rezolve. Daca nu, trebuie sa se califice Steaua in grupele Ligii Campionilor si pe urma totul o sa fie bine si pentru club si pentru jucator.

Mai sunt multe lucruri de pus la punct. Gigi Becali vrea ca jucatorii, daca pleaca, sa o faca dupa calificari. Au fost multe discutii pentru Stanciu, dar Nicusor a refuzat toate ofertele venite din Golf. Franta e un campionat puternic, frumos. El vrea sa joace in Europa", a spus Anamaria Prodan.

Becali i-a raspuns lui Mutu, care a declarat ca cineva il promoveaza intens pe Stanciu la nationala pentru ca mijlocasul sa fie vandut pe bani grei in strainatate.

"Parerea mea este ca daca cineva are interse cu Stanciu, care e problema lui Adi Mutu? Daca Stanciu e umflat si are cineva un interes, e Mutu cel mai destept dintre toti? Demasca el umflatul lui Stanciu. Interese sint, eu am interes, iar daca eu mint nu inseamna ca toti inchid ochii. Nu stiu de ce critica masa mea, ca nu are niciun interes. Daca eu spun 10 milioane de euro, ca sa iau 6. Eu trebuie sa-mi laud marfa mea, eu spun 10, nici nu vreau sa-l vind in primul rind.

Poate pleaca gratis, poate pleaca pe 15 milioane. Acum nu mai spun 10, ca n-am pe ce, acum spun 6. Asa cer eu. Daca intam in Liga si joaca bine, cer 15 milioane, fiecare face ce vrea cu marfa lui. inseamna ca nu stiu eu sa vind. N-am primit oferte pe Stanciu. Stiu ca mi-a zis Ana daca il dau cu 7 milioane la Lorient. Apoi m-a sunat si mi-a spus ca aia imi dau 6. Am acceptat si suma asta", a spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies