DESTINATIE surpriza pentru Arlauskis! Un roman a dat referinte bune, in iulie e asteptat in echipa lui! SCENARIUL anuntat deja:

DESTINATIE surpriza pentru Arlauskis! Un roman a dat referinte bune, in iulie e asteptat in echipa lui! SCENARIUL anuntat deja:

Portarul titular al Stelei, Arlauskis, inca nu a semnat prelungirea si e parte a unui scenariu imaginat de presa din Europa.

Titular in poarta Stelei dupa plecarea lui Tatarusanu, lituanianul a confirmat prin jocul bun aratat, unul fara mari reprosuri. Numai ca intelegerea sa expira in vara, iar incepand cu aceasta iarna poate semna cu orice club doreste.

Cum prelungirea inca nu s-a materializat, iar impresarul si jucatorul ezita sa deschida negocierile cu Steaua, mai multe cluburi din Europa se intereseaza de el.

Arlauskis este parte a unui scenariu descris astazi de 'violanews', care pune cap la cap informatii furnizate de 'Corriere dello Sport'.

Potrivit sursei citate, lituanianul va deveni in iulie rezerva lui Tatarusanu la Fiorentina, acolo de unde Neto poate pleca, eventual in Premier League. Brazilianul titular acum in poarta celor de la Firenze ezita si el sa-si prelungeasca intelegerea, astfel ca sefii au planul 'B' daca el nu ramane.

Astfel, in scenariul imaginat de 'violanews', sunt toate sansele ca Fiorentina sa aiba doi portari care au impresionat la Steaua: Tatarusanu - titular si Arlauskis - rezerva sa, insa numai incepand cu luna iulie si doar dupa despartirea de Neto.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 10 judeţe şi Cod galben în 15 judeţe, până miercuri la miezul nopţii
BRAT
Modifică setările cookies