Derby-ul pe care dinamovistii sunt convinsi ca l-au castigat! VIDEO din peluza Stelei: ultrasii au filmat coregrafia 'cainilor':

►Sambata 21:30 Local Kombat "Innebunesti in Ploiesti!" in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Pe teren, Steaua n-a avut nicio problema in fata lui Dinamo... in tribune, fanii au avut derby-ul lor. Dinamovistii sunt convinsi ca au castigat duelul din tribune, chiar daca au fost de patru ori mai putini decat stelistii.

Peste 3 saptamani, rolurile se vor inversa pe National Arena - vor fi 40.000 de mii de dinamovisti si 10.000 de stelisti.

N-au fost incidente ca pe vremuri la derby, iar luptele s-au dat in coregrafii, bannere si mesaje ironice din peluze. Galeriile au 'reusit' sa opreasca meciul pentru cateva minute, timp in care si-au aruncat arsenalul de torte si petarde din tribune.

"Fenomenala atmosfera, foarte frumoasa... asta e National Arena, este senzationala", a spus capitanul Stelei, Mihai Pintilii, imediat dupa meci.

Pe net, dinamovistii se lauda ca au avut o coregrafie mai tare decat cea a stelistilor. Pe contul de Facebook Ultras Tei, dinamovistii se mandresc cu faptul ca pana si ultrasii din galeria Stelei au filmat coregrafia cainilor.

 
Citeste si:SteauaDinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis și președintele Poloniei participă la exercițiul NATO ”Justice Sword 21”
BRAT
Modifică setările cookies