Denis Alibec Farul Constanta FC Voluntari - Farul Constanta Superliga

Denis Alibec și-a decis viitorul la Farul Constanța: „Am vorbit cu domnul Hagi!” Semnalul de alarmă tras de atacant 

Denis Alibec a ratat șansa de a marca al zecelea gol al sezonului în partida cu FC Voluntari, 1-1, și a rămas cu 9 reușite în Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 22:30
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 22:30

Farul Consstanța a remizat în runda 21 din Superligă contra Voluntariului, 1-1. Chiar dacă au deschis scorul în minutul 3, constănțenii nu au mai putut marca al doilea gol, iar Adan Nemec (37 ani) a egalat în minutul 87, când a fructificat lovitura de pedeapăsă obținută de Igor Armaș (35 ani). 

Denis Alibec, nemulțumit de cum a jucat Farul Constanța 

Denis Alibec (31 ani) a avut șansa de a majora diferența în repriza a doua, însă Tudor Băluță (23 ani) i-a pasat prea târziu, iar atacantul a fost surprins în poziție de offside. Iar la finalul jocului, atacantul lui Gică Hagi (57 ani) a precizat că a fost dezamăgit de modul în care a evoluat Farul Constanța. Dar, cu toate acestea, a anunțat că va rămâne la clubul din Dobrogea până la finalul sezonului. 

„Un meci foarte prost. Am început foarte bine, dacă marcăm la 2-0 era altfel meciul. Nu înțeleg de ce ne-am retras atât de mult și am lăsat Voluntariul să facă ce vrea. Cred că de asta au și egalat. Noi trebuia să stăm mai sus, ca atunci când nu au avut nicio ocazie. 

Am vrut să câștigăm meciul acesta, din păcate nu am reușit. 

Obiectivul rămâne campionatul, dar dacă jucăm așa, cu siguranță nu vom reuși lucrul acesta. Rămân, am vorbit cu domnul Hagi. Vom vedea ce vom face”, a declarat Denis Alibec la finalul meciului.

În urma acestui rezultat, Farul Constanța rămâne pe primul loc, cu 45 de puncte adunate după 21 de etape. În timp ce FC Voluntari ocupă locul 9, cu 26 de puncte, la 4 puncte de poziția a șasea, ultima care duce în playoff, deținută în prezent de FC Hermannstadt. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!