Denis Alibec CFR Cluj Farul Constanta Superliga

Denis Alibec dezvăluie de ce nu s-a integrat la CFR Cluj: „Nu eram în largul meu deloc!” 

Denis Alibec a precizat de ce nu a dat cel mai bun randament la CFR Cluj, unde e jucat 6 luni, din vara lui 2021 până la începutul lui 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 12:55
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 12:56

Denis Alibec (32 ani) a fost „motorul” Farului în sezonul care a culminat cu obținerea titlului de către echipa pregătită de Gică Hagi. În 31 de meciuri în această ediție a campionatului, atacantul a marcat 14 goluri și a oferit 8 pase decisive. 

Denis Alibec, alt jucător la Farul decât la CFR 

La finalul acestui sezon, Denis Alibec a reușit performanța de triumfa în Liga 1 cu trei echipe din provincie: Astra Giurgiu, CFR Cluj și Farul Constanța. Dacă la Astra și Farul a avut un rol decisiv, la clubul din Gruia, sub comanda lui Dan Petrescu, nu a dat cel mai bun randament. Asta din cauza stilului de joc pe care „Bursucul” l-a implementat la CFR, după cum chiar a mărturisit chiar internaționalul român.

„Pur și simplu nu era stilul meu de joc. Nu eram în largul meu deloc. Ei au un stil de joc mai direct, mie îmi place să combin, să am mingea la picior, acolo e mai diferit. 

Eu mereu am fost un jucător mai vulcanic, dar când îmi iese jocul nu am treabă cu nimeni. Singurele dăți când mă mai enervez sunt când nu-mi iese mie jocul”, a declarat Denis Alibec pentru Fanatik. 

Avertismentul lui Nicolae Dică pentru Denis Alibec: „Nu a știut să-și țină ștacheta sus!”

Nicolae Dică este conștient de calitățile lui Denis Alibec, pe care l-a antrenat în primul mandat la FCSB. Văzându-l la lucru, tehnicianul a precizat că golgheterul Farului nu a știut să-și mențină nivelul bun de-a lungul carierei și să profite de atuurile cu care a fost înzestrat.

„Alibec când a venit la Viitorul, nu îl lua nimeni la Liga I, l-a luat Hagi pentru că îl ştia, s-a ridicat, după cand s-a văzut jos... s-a ridicat din nou, după iar a dat cu capul de tavan. El de fiecare dată cand s-a ridicat nu a ştiut să îşi ţină ştacheta sus. Gândirea lui trebuia să fie alta! De ce să nu trag să ajung mai sus? El are calităţi extraordinare”, a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!