"Degeaba acuzam arbitrajul, punctele sunt la ei! Avem mult ghinion!" Solutia lui Rotariu pentru iesirea lui Dinamo din criza

"Degeaba acuzam arbitrajul, punctele sunt la ei! Avem mult ghinion!" Solutia lui Rotariu pentru iesirea lui Dinamo din criza

Atacantul lui Dinamo a fost singurul care nu a acuzat faza penalty-ului care a adus victoria celor de la Botosani.

FC Botosani 2-1 Dinamo / Dorin Rotariu a marcat unicul gol al lui Dinamo si a ratat o alta ocazie mare in meciul de la Botosani. Atacantul dinamovist a evitat sa acuze arbitrajul pentru infrangere.

"Si ghinion, si greseli personale, jocul nu merge bine. Toate-s invers atunci cand iti e lumea mai draga. Am avut o perioada inainte de meciurile nationalei, am avut entuziasm, am fost in grafic, jocul ne-a mers. Acum a venit perioada in care toate ne merg prost.

Singura solutie este sa fim uniti, sa muncim unul pentru celelalt, sa fim o echipa. Trebuie sa fim o echipa nu numai cand suntem pe primul loc, ci si cand lucrurile merg prost.

Trebuie sa ne aducem aminte ca suntem Dinamo. Eu nu sunt pretentios, pot juca pe mai multe posturi. Atata timp cat imi ajut echipa, nu conteaza unde.

Ei au castigat, degeaba acuzam arbitrajul pentru ca punctele sunt la ei. Era bine daca nu se dadea penalty. Nu avem ce sa facem. Sper sa ne revenim cat mai repede pentru ca avem nevoie de puncte" a spus Dorin Rotariu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies