"Defilam cu Alibec, ce are el nu mai gasesti la alt jucator in Europa! Il dau cu 10 milioane!" Becali a anuntat alte transferuri in iarna: "Il vreau pe Razvan Marin!"

"Defilam cu Alibec, ce are el nu mai gasesti la alt jucator in Europa! Il dau cu 10 milioane!" Becali a anuntat alte transferuri in iarna: "Il vreau pe Razvan Marin!"

Bucurati-va de fotbal la PRO TV! Marti, 21:45, Real Madrid - Legia! Joi, 20:00, Steaua - FC Zurich!

Patronul Stelei este foarte increzator intr-un sezon reusit dupa ce a fost transferat Denis Alibec de la Astra.

"In campionat n-am nicio emotie pentru ca suntem prea puternici. La meciul cu Zurich n-am nicio emotie.. pentru ca suntem prea puternici" a spus razand Gigi Becali inaintea partidei cu Gaz Metan din Liga 1.

"MM presedinte la Liga? Trebuie sa si vrea asta. In opinia mea, ca si conducator de fotbal, este cel mai bun in orice domeniu. Poate ar accepta daca ar castiga foarte multi bani. La Liga n-ar accepta si nici la Federatie pentru ca el vrea adrenalina.

Sa fii la Steaua este mai onorabil ca orice post de sef de federatie in Romania. Si este mai avantajos pentru ca Steaua castiga, bate tot. Mai ales acum ca l-am luat si pe Alibec, o sa defilam prin campionat.

Eu cu Alibec discut de la 10 milioane in sus. Forta pe care o are combinata cu tehnica, nu gasesti asa ceva in Europa. Cred ca va deveni titular si la nationala.

O sa-l vedeti pe De Amorim, o sa aiba evolutii de o sa fie nevoiti sa-l ia la nationala" a mai spus Becali.

"E posibil sa mai cautam ceva.. fundas central, fundas dreapta. E posibil si Razvan Marin, sa vorbesc cu Gica. Eu vreau jucatori tineri ca sa-i vand mai scump. Il iau pe Razvan Marin cu un milion si il vand cu 10" a dezvaluit Becali planurile pentru iarna.

"Sa-l vedem pe Mutu conducator cum este. Ca fotbalist a fost mare, este un nume, este un baiat inteligent ca am mai vorbit cu el si stiu. Manager general e bine, i se potriveste ca nu ai mari atributii. E cum e MM. Cred ca are talentul sa comunice cu oamenii in functia asta e. Mutu are talent, are vrajeala" a spus Becali.

"Adi Popa.. Daca da cineva in iarna 7-800.000 de euro pe el, il ia atunci. Daca nu, pleaca liber  in vara. Asa am convenit cu el. I-am propus sa aiba salariu mai mare dar n-a vrut" a incheiat Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroare umană sau defecţiune tehnică? Filmul tragediei de la Victor Babeș, unde trei femei cu murit în TIR-ul ATI
BRAT
Modifică setările cookies