mihai pintilii Pandurii Targu Jiu Superliga

Declaratiile pe care stelistii nu se asteptau sa le auda chiar de la el! Pintilii, ironic: "Asta nici nu e Steaua, e FCSB!"

Mihai Pintilii a vorbit ironic despre suferinta Stelei din acest retur. Atitudinea lui a fost taxata de Ilie Dumitrescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 21:06
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 21:18

"Asta nu e Steaua, e FCSB" - asta a fost remarca lui Mihai Pintilii atunci cand a fost intrebat despre drama traita de fosta sa echipa in acest retur de campionat.

"In toate interviurile mele de pana acum am spus ca vor lua sigur titlul, dar atunci cand am vorbit, Steaua avea 12 puncte avans. Asa s-a pus problema si cand a fost vorba de mine. Probabil s-au gandit ca nu are rost sa mai vin eu, pentru ca titlul e deja jucat."

"Steaua nu avea voie de piarda niciodata campionatul, la ce diferenta de puncte a avut. Acum nu mai sunt asa convins ca va castiga pentru ca nu mai joaca fotbalul pe care il practica inainte."

"Steaua nu mai seamana cu ce juca inainte, pentru ca noi eram pe locul 1 si ei sunt pe locul doi. Nici nu mai e Steaua care era, pentru ca este FCSB acum", a spus Pintilii la DigiSport.

Declaratiile fostului capitan al Stelei au fost taxate imediat de Ilie Dumitrescu: "Pintilii era detasat, se pare ca a iubit foarte mult acest club care l-a propulsat la echipa nationala. Sunt ironic, da! Un fel de bucurie pentru forma pe care o traverseaza Steaua, asa am simtit eu. Asa sunt oamenii in general, cand dadea gol pupa emblema, acum vorbeste de sus", a comentat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Modifică setările cookies