Declaratia incredibila data de premierul Romaniei, Sorin Grindeanu: "Nu ma uit la fotbalul romanesc, MA ENERVEAZA! Dau pe Spania, Anglia sau Germania!"

Declaratia incredibila data de premierul Romaniei, Sorin Grindeanu: "Nu ma uit la fotbalul romanesc, MA ENERVEAZA! Dau pe Spania, Anglia sau Germania!"

Din postura de premier al Romaniei, intr-un moment in care toata lumea asteapta o pozitie ferma din partea autoritatilor, in contextul in care sportul e pe marginea prapastiei, Sorin Grindeanu se declara dezgustat de fotbalul romanesc.

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, se tine departe de Liga I. Toate problemele din fotbalul romanesc sunt rezolvate cu un buton de la telecomanda.

Campionatele din Spania, Anglia si Germania sunt mult mai atractive.

"Eu am tinut cu Craiova pe vremuri. Nu stiu toate scandalurile astea, care nu doar la Craiova sunt. Sunt peste tot. La Steaua da-i cu FCSB, la Craiova da-i cu Mititelu... Nu ma uit la fotbalul din Romania, pentru ca ma enervez si atunci, decat sa ma enervez, ma duc si ma uit la Spania, la campionatul englez, mai nou si la cel german.", a spus Sorin Grindeanu intr-un interviu pentru ProSport.

...Despre Steaua vs. FCSB

"Steaua e un brand extrem de important pentru sportul de la noi, care are semnificatii nu doar in Romania, dar si pe plan international. Pacat ca sunt aceste procese (...)"

"Am citit ca urmeaza... se face o echipa pornind de jos. Ceea ce ar fi mare pacat ar fi sa fie pierdut acest brand.", a mai spus premierul Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies