Declarația care agită apele în Giulești: ”Pentru mine, Șumudică la Rapid este un subiect închis”

Marius Sumudica Rapid Superliga Marius Șumudică, antrenor Gaziantep / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 19:24
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 19:24

Rapid a rămas fără antrenorul Cristiano Bergodi, după ce a pierdut primele patru meciuri din acest play-off.

Giuleștenii sunt în căutarea unui antrenor, iar Marius Șumudică se numără printre candidații pentru postul lăsat liber de Bergodi. Raul Rusescu, fostul atacant de la FCSB, nu crede că revenirea lui ”Șumi” la Rapid este iminentă.

Fostul golgheter al FCSB-ului nu crede că Marius Șumudică (53 de ani) poate reveni la Rapid și laudă declarația dată de Dan Șucu.

La ultima sa intervenție, acționarul majoritar de la Rapid a spus că ia în calcul să-i lase echipa pe mână lui Bogdan Lobonț și din sezonul următor, dacă acesta va reuși să obțină calificarea în cupele europene.

Raul Rusescu: „Șumudică la Rapid este un subiect închis”

„Bogdan Lobonț a fost un mare jucător pentru România. Are licența PRO, luată la Coverciano. A învățat, a studiat, însă e la început de carieră. Este o formă de curaj din partea conducerii Rapidului și o oportunitate pentru Lobonț de a pune în practică ce a învățat.

Nu există să nu aibă și Lobonț ceva de pierdut! Șucu a venit cu o declarație foarte bine gândită: dacă Lobonț va confirma, rămâne și la anul. Este cel mai bun lucru pe care îl putea face Dan Șucu. Va fi interesant.

(...)

Pentru mine, Șumudică la Rapid este un subiect închis! Știam asta de anul trecut. Pare că direcția clubului este diametral opusă cu Șumudică”, a spus Rusescu, potrivit GSP.ro.

Victor Angelescu: ”Șumudică e un candidat”

Așa cum Sport.ro a scris marți seară, Marius Șumudică se află în pole-position pentru a prelua cârma rapidiștilor. Pe listă se mai află și Marius Măldărășanu, antrenorul celor de la FC Hermannstadt.

”Normal că e un candidat pe acest post, fără doar și poate este unul dintre principalii candidați”, a spus Victor Angelescu, acționar minoritar Rapid, pentru PRO TV și Sport.ro, în momentul în care a fost întrebat despre posibila venire a lui Marius Șumudică la cârma din Giulești.

Șumi a rămas liber de contract în martie 2024, după ce a plecat de la Gaziantep FK. La turci, antrenorul a bifat 28 de apariții la cârmă și a înregistrat o medie de 1.32 puncte pe meci, potrivit statisticilor Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!