Declaratia ANULUI a fost data de Multescu dupa victoria cu Astra: "Vreau sa-i multumesc soacrei ca m-a suportat 44 de ani!" :)

Autor: Sport.ro
Marti 24 Aprilie 2018, 15:21

	Declaratia ANULUI a fost data de Multescu dupa victoria cu Astra: "Vreau sa-i multumesc soacrei ca m-a suportat 44 de ani!" :)

Astra a reusit sa o invinga pe CSU Craiova in ultimul meci al etapei si spera la podium in Liga 1.

Gheorghe Multescu a reusit prima victorie de la venirea pe banca Astrei in locul lui Edi Iordanescu, 1-0 in fata celor de la CSU Craiova. Takayuki Seto a marcat unicul gol al partidei. Multescu a amuzat pe toata lumea cand a dezvaluit cum sarbatoreste victoria.

"Cand ajung acasa imi imbratisez sotia, fata si soacra. Fetele mele care au fost langa mine. Soacrei mele vreau sa-i multumesc ca m-a suportat 44 de ani de casnicie, a fost cea care a stat in spatele nostru mereu. Sotia mea care, saraca, numai ea stie cat a indurat. Victoria de astazi le-o dedic lor. V

reau sa ma odihnesc pentru ca nu am dormit zilele astea. Nici n-a trecut meciul asta ca pentru 2 zile ne asteapta alt meci foarte greu.

Ne vom gandi ca e dubla de Europa League cele 2 meciuri consecutive cu CSM Poli Iasi" a spus Gheorghe Multescu intr-o conferinta de presa.

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies