Decizia luată de Rapid l-a enervat pe Dumitru Dragomir: ”E posibil așa ceva?”

Dumitru Dragomir Rapid Superliga Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 16:29
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 16:29

După ce a ratat calificarea în cupele europene, Rapid a făcut o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Neil Lennon (52 de ani) a fost alesul conducerii giuleștene. Antrenorul nord-irlandez va trebui să se bată la titlu în sezonul următor cu echipa patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu.

Chiar dacă tehnicianul ales de rapidiști are un CV impresionant, cu cinci titluri câștigate în Scoția, acesta nu a reușit să-l impresioneze pe Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: ”E posibil așa ceva?”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Mihai Iosif și Marius Șumudică erau cei mai potriviți pentru postul de antrenor al celor de la Rapid.

„Ce crezi despre Rapid dacă cel mai valoros om de la Rapid a fost Iosif, care a luat echipa și a promovat în B și A. L-au lăsat fără servici, este posibil așa ceva? Este unul dintre antrenorii tari pe care îi are țara asta.

Și dacă termină pe locul 5, cine e de vină? În afară de Șumudică nu era nimeni potrivit pentru Rapid, din cauza galeriei. Șeful galeriei a pătimit și a vrut doar să facă spectacol pe stadion. Nu a dat cu pumnul, nu a dat cu cuțitul sau cu petarde în capul oamenilor”, a spus Dragomir, potrivit Fanatik.ro.

Pe lângă trofeele cucerite cu Celtic, Neil Lennon și-a mai trecut în CV și o cupă în Cipru cu Omonia Nikosia, respect titlul în eșalonul secund al Scoției cu Hibernian FC.

Neil Lennon: ”Filosofia mea este atacul!”

Neil Lennon a explicat într-un interviu acordat pentru Rapid TV că vrea să implementeze la Rapid un stil agresiv de joc, iar giuleștenii să se remarce prin forța ofensivă. Totuși, tehnicianul nord-irlandez a explicat că vrea să întărească și compartimentul defensiv.

Filosofia mea este atacul, ne trebuie o structură bună. Vrem să jucăm agresiv, un fotbal rapid. Sper să putem aduce jucători care să ne încânte. De asemenea, îmi doresc să ne asigurăm că, din punct de vedere defensiv, vom fi greu de învins. Asta necesită multă muncă, trebuie să facem sacrificii și să fim disciplinați.=

Avem aceste idei pe care vrem să le punem în practică, dar, deocamdată, nu vă pot spune mai multe, încă este devreme. Suntem foarte entuziasmați pentru ceea ce urmează. Vrem să construim o echipă de care clubul Rapid să fie mândru și care, de asemenea, să bucure suporterii.

Fotbalul este o afacere, dar și un mijloc de divertisment. Vrem să îi bucurăm pe suporteri”, a spus Neil Lennon într-un interviu acordat pentru Rapid TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!