Decizia luata de Poli Iasi in privinta lui Flavius Stoican. Anuntul OFICIAL al clubului

Decizia luata de Poli Iasi in privinta lui Flavius Stoican. Anuntul OFICIAL al clubului

Flavius Stoican mai are un singur meci ca sa-si salveze postul. 

Conducerea lui Poli Iasi a decis sa-i mai acorde o sansa lui Flavius Stoican, in meciul cu Dunarea Calarasi din playout. Antrenorul risca sa fie demis daca pierde.

"Intrunit astazi, Consiliul Director al ACSM Politehnica Iasi a decis sa acorde un vot de incredere antrenorului principal Flavius Stoican si staff-ului tehnic.

De asemenea, dupa meciul din etapa viitoare, in deplasare, cu Dunarea Calarasi, antrenorul Flavius Stoican va prezenta un raport amanuntit, pe baza caruia se vor lua masurile care se impun.

Presedinte CD ACSM Politehnica Iasi,
Leonid Antohi", e comunicatul oficial al clubului.
 

"Luam masuri daca pierde cu Calarasi!"

Adrian Ambrosie anunta ca meciul de la Calarasi e ultima sansa a lui Stoican pentru a continua la Iasi.


”Echipa are cateva sincope, dar a mai trecut prin astfel de momente si si-a revenit. Nu este pentru prima data cand avem o serie de esecuri. Astazi am decis sa-i dam un vot de incredere lui Flavius Stoican, iar dupa meciul din etapa viitoare, de la Calarasi, vom analiza situatia. Noi speram sa fie o victorie care sa ne reabiliteze. Daca va fi un rezultat negativ, vom analiza si vom lua masuri. Pana la urma, antrenorul este tinut in viata de rezultate. Totusi, Stoican este acelasi antrenor care a obtinut rezultate la Iasi. Nu cred ca a uitat sa antreneze”, a declarat presedintele Adrian Ambrosie, potrivit ProSport.

Ambrosie a avut un mesaj dur pentru jucatori. ”Mesajul meu pentru vestiar este urmatorul: capul in pamant, puneti salopetele, cizmele de cauciuc si la treaba! La munca! Sa invete din ultimele rezultate si evolutii rusinoase. Daca vor sa plece de la Iasi la echipe mai bune, trebuie sa joace fotbal”.

Presedintele a comentat si scandarile suporterilor, care i-au cerut demisia lui Flavius Stoican: ”Nu stiu daca este normal ca la primul joc mai slab sa ceri demisia antrenorului. Sau la al doilea meci. Nu stiu ce antrenor poate veni acum sa redreseze echipa. Cred ca singurul care poate readuce echipa pe linia de plutire este tot Flavius Stoican”.

Oficialul din Copou a comentat si declaratiile lui Horia Sabo, care spunea ca vrea sa-l demita pe Flavius Stoican. ”Nu stiu in ce calitate vorbeste Horia Sabo. El este in concediu medical si este suspendat din functie. Cum poate el sa vorbeasca in numele clubului? Ma bufneste si rasul cand spune ca a vorbit cu doi antrenori importanti. Pai el declara in urma cu ceva timp ca a vorbit cu Dan Petrescu, iar antrenorul nici nu a ajuns la Cluj, echipa care se bate la titlu”.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies