Decizia care poate scoate Viitorul lui Hagi din Europa. Ce zice LPF despre drumul echipelor romanesti in viitorul sezon din Europa

Decizia care poate scoate Viitorul lui Hagi din Europa. Ce zice LPF despre drumul echipelor romanesti in viitorul sezon din Europa

Aflat pe locul 7 in acest moment, Viitorul lui Hagi viseaza cu ochii deschisi la Europa. O singura echipa ii poate strica acest calcul.

Cu Steaua lider si cu locul de Champions League aproape asigurat, intrebarea este acum cine va juca pentru Romania in Europa League. ASA Tg. Mures, Astra si CSU Craiova sunt cluburile care, conform clasamentului, ar putea merge in Europa. Niciuna dintre ele nu se afla in insolventa.

Una dintre dilemele momentului este daca CSU va putea evolua sau nu in Europa, asteptand in acest sens un raspuns oficial de la UEFA. Daca Craiova nu va avea dreptul de a participa in competitiile europene in sezonul urmator, fiind un club proaspat infiintat, atunci urmatoarea echipa cu drept de Europa League este Viitorul lui Hagi.

Liga Profesionista de Fotbal sustine insa ca, din punctul lor de vedere, Craiova ar trebui sa primeasca acceptul din partea UEFA.

"Nu am primit inca nicio informare de la UEFA. Dar, din punctul nostru de vedere, ar trebui sa participe, pentru ca si-a castigat locul pe terenul de joc", a declarat Gino Iorgulescu.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies