Gigi, despre forma Stelei: Magia neagra si mancarea proasta! Ce zice de o schimbare a lui Stoichita

Autor: Sport.ro
Duminica 28 Martie 2010, 17:44
Gigi, despre forma Stelei: Magia neagra si mancarea proasta!  Ce zice de o schimbare a lui Stoichita

Gigi Becali nu stie ce sa mai creada cand o vede pe Steaua jucand: magia neagra sau mancarea proasta trebuie sa fie de vina, spune seful Stelei.

GIGI la Sport.ro: "PANDURII NU AU AVUT NEVOIE DE PORTAR CU NOI!"

Gigi Becali nu vrea sa se bage in scandalul cu Dinamo si pierderea meciurilor la masa verde, il lasa pe Iancu sa faca totul:

"Iancu are dreptate in ceea ce-l priveste pe Prunea. Eu zic ca Craiova ar putea... noi am dormit pe teren, ce sa spun? Nu a avut nicio influenta Prunea. Prunea nu are voie sa stea pe banca. I s-a interzis sa lucreze la Federatie, cu atat mai mult sa stea la Federatie."

Becali crede ca magia neagra sau mancarea au facut ca Steaua sa nu joace nimic:

"Cred ca cineva a facut farmece, magie neagra, de Steaua doarme pe teren. Eu nu vreau sa vorbesc acum pentru ca nu ma avantajeaza si nu imi da nici echipa mea curaj. Nu pot sa stau sa comentez ce face Dinamo."

Stoichita nu pleaca de la Steaua, anunta Becali. Nici Ilie Dumitrescu nu e dorit in Ghencea:

"Ce s-a intamplat la Targu Jiu... ei nu aveau nevoie nici de portar. Puteau sa puna un atacant. Portarul lor nici nu a prins mingea... Stoichita se gandeste: 'ce se intampla?' L-am intrebat pe Vali Argaseala ce au mancat, cine face mancarea... ce se intampla?"

"E inadmisibil, asa Steaua nu a jucat niciodata. Cand aveam echipa cu Croitoru, dar si atunci mai dadeam un sut la poarta. In niciun caz nu imi trece prin minte schimbarea lui Stoichita. Acum? Doamne fereste! Pana la finalul sezonului ramane Stoichita"

"Ce sa caute Ilie Dumitrescu la Steaua? La Steaua nu e comentariu"

Pandemia pierde din ritm în țara noastră. Iohannis: S-ar putea să avem un Crăciun fără restricţii suplimentare
BRAT

Modifică setările cookies