De la Gala Hagi nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania! Cum se transforma National Arena pentru petrecerea de titlu a Stelei!

Noii sefi din fotbal dau primele lor trofee in aceasta saptamana. Gino va oferi titlul Stelei marti, la meciul cu Otelul, iar Burleanu va da Cupa, la marea finala Steaua - Astra, care va fi vineri seara, la Pro TV, de la ora 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 20:44
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 20:53

De la Eurovision, Paula Seling si Ovi vin pe National Arena sa cante pentru Steaua. Stelistii vor sarbatori titlul cu lasere si artificii pe National Arena.

Prima data s-a intamplat asta la gala Hagi, acum 13 ani. Adversarii de la Otelul glumesc si spun ca-i vor lasa pe stelisti sa se bucure. La Ploiesti, stelistii au fost pedepsiti pentru hora bucuriei.

"Ei nu au castigat, la Petrolul a fost egal, nu stiu ce sarbatoreau. Oricum asta nu e un motiv sa ridici mana si sa fii agresiv.", a declarat Lienen de la Galati.

Fanii Stelei au dat buzna la casele de la National Arena, si-au luat bilete la meciul de titlu. Vor veni si cei mai fideli fani, care au vazut pe viu finala cu Barcelona din '86.

Modifică setările cookies