Liga 1

"De ce sa luam alt portar? Trecem de italieni si apoi Vlad valoreaza 20 de milioane!" Strategia lui Becali dupa plecarea lui Nita!

Florin Nita a plecat oficial la Sparta Praga.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Februarie 2018, 10:54
Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2018, 11:35

Gigi Becali a vorbit despre strategia din a doua parte a sezonului dupa plecarea lui Florin Nita. Tanarul Andrei Vlad, 19 ani, va fi titular incontestabil. Steaua il va aduce inapoi de la Clinceni pe Toma Niga, 19 ani, transferat vara trecuta de la Foresta si imprumutat apoi.

"Altadata nu luam acesti bani pe Nita. Cine stie ce se va intampla? Poate ratam campionatul cu Nita, poate il luam cu Vlad. Nu ai cum sa stii ce se va intampla.

De ce sa mai luam alt portar? Sa apere copilul acesta. Sa creasca el sa joace in Europa League, sa se califice cu italienii, sa castigi campionatul cu el si creste cota la 20 de milioane de euro. Ramanem cu Vlad, Stancioiu si Niga.

Oferta era de 1 milion de euro si peste 2 ani sa decida daca platesc 9 milioane de euro. Adica sa dea 1 milion ca sa fii sclavul meu. Si sa dea 50.000 de euro sa te oblige sa-l joci. Ma inchidea pe 2 ani si nu mai puteam sa misc. N-am nevoie de milion lor, peste 2 ani poate iau 20-30 de milioane de euro.

De la Becali nu o sa mai vedeti jucatori cu 3-5-7 milioane decat astia pe la 27 de ani. O sa vedeti ca se va pleca cu 10-20 de milioane de euro" a spus Gigi Becali la Ora Exacta din Sport la Pro X.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies