"De ce joaca Tade? E simplu, se vede asta la fiecare meci" Dica a explicat de ce il baga Radoi pe Tade in teren desi e contestat

Steaua - Voluntari, duminica la 21:00

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Septembrie 2015, 13:23
Data actualizarii: Sambata 26 Septembrie 2015, 14:40

Steaua a crezut ca a dat lovitura in vara, atunci cand l-a transferat pe golgheterul campionatului, francezul Tade, pentru doar jumatate de milion de euro. Acesta a avut un sezon de vis la CFR insa evolutia sa la Steaua este total diferita.

Francezul nu a reusit sa inscrie decat din penalty pentru Steaua, in 2 meciuri. Acesta a fost criticat de patron, care  l-a anuntat ca va fi pus pe liber in iarna, atunci cand Steaua isi va trasfera alt atacant.

Tade a fost aparat de Radoi, care a insistat ca jucatorul sa fie pastrat in lot, iar francezul a fost aparat si de secundul Stelei, Nicolae Dica, cel care a declarat ca varful campioanei se pregateste foarte bine iar atunci cand intrat in teren este foarte util echipei, acesta fiind si motivul pentru care Radoi il baga in teren:

"Tade joaca la Steaua, a evoluat si in meciul de la Cluj, vom vedea ce se intampla. Cand a avut nevoie de el a intrat sa isi faca treaba cat mai bine. E normal ca si atacant, cand nu marchezi, sa te consumi in sinea sa. Un atacant trebuie sa marcheze, ar fi ideal sa dea un gol pe meci, sau macar o data la doua jocuri. El se antreneaza foarte bine si in jocuri se pune in slujba echipei, isi da viata pe teren dar ii lipseste golul. Am avut si eu in cariera mea perioade de 7-8 meciuri in care nu am marcat, foarte rar dar am avut. E normal sa se intample asta. Tade joaca pentru ca se antreneaza 100% in fiecare zi, se vede ca isi doreste atunci cand intra in teren. Incercam sa ne folosim de toti jucatorii cat putem de bine.", a spus Dica intr-o conferinta de presa.

Modifică setările cookies