De ce cad stelistii pe capete? S-a gasit vinovatul pentru accidentarile jucatorilor din Ghencea!

Autor: Sport.ro
Marti 08 Februarie 2011, 08:53

	De ce cad stelistii pe capete? S-a gasit vinovatul pentru accidentarile jucatorilor din Ghencea!

Steaua si echipa nationala sunt din nou la cutite. Medicul tricolorilor il acuza pe doctorul Stelei ca nu trateaza cum trebuie accidentarile jucatorilor din Ghencea.

Medicul Stelei este considerat principalul vinovat pentru accidenatrile jucatorilor de la Steaua. Doctorul nationalei, Pompiliu Popescu, explica faptul ca metoda folosita este una nepotrivita. "Metoda centrifugarii sangelui are rezultate indoielnice. Din cauza tratamentului cu sange centrifugat Szekely a stat sapte luni de la o operatie de menisc, desi in aceste cazuri recuperarea dureaza in mod normal trei saptamani. Emeghara pateste ce pateste tot din aceasta cauza!", explica medicul nationalei in Gazeta Sporturilor.

"Se pronunta in totala necunostinta de cauza, pentru ca nu l-a consultat pe Szekely nici inainte, nici dupa operatie. Fotbalistul a revenit dupa 4 luni, mai devreme decat se estimase initial! Si la asta au ajutat si injectiile cu plasma imbunatatita", spune Ionut Codorean, doctorul care l-a operat pe Szekely

Si Barcelona foloseste tratamentul cu plasma imbogatita. Mai multi jucatori ai Barcei au revenit pe teren mult mai repede dupa ce au avut probleme musculare si au facut astfel de injectii.Iar metoda este folosita si in randul altor sportivi, cum ar fi tenismanul Rafael Nadal si jucatorul de golf Tiger Woods.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies