"De acum o sa fiu un exemplu. Duminica ma imbrac la costum!" Sumudica nu ii uita pe fanii Stelei: "Fiare de la gradina zoologica!"

"De acum o sa fiu un exemplu. Duminica ma imbrac la costum!" Sumudica nu ii uita pe fanii Stelei: "Fiare de la gradina zoologica!"

Marius Sumudica promite ca isi schimba comportamentul dupa gesturile huliganice de la meciul cu Steaua din Cupa Ligii. 

Sumudica da iar peste Steaua, de data aceasta in campionat. Daca bate, Sumudica isi scoate rivala definitiv din lupta pentru campionat. Antrenorul Astrei promite o schimbare de comportament, dupa ce a facut gesturi obscene catre galeria Stelei care a insotit echipa la Pitesti.

"La meciul de duminica o sa ma imbrac la costum si o sa fiu un gentleman. Nu o sa raspund provocarilor din tribuna. Sunt antrenor, trebuie sa ma controlez si trebuie sa duc tot ce mi se spune din tribuna. O sa raspund fanilor doar daca sare unul gardul si o sa ma incing cu el”, a
spus Sumudica la Digi.


"La finalul meciului din Cupa Ligii ma uitam la fanii Stelei, care venisera aproape de teren, si parca erau ca fiarele de la gradina zoologica. M-ar fi mancat, cat poti sa duci ca om? Nu am mai vazut atata rautate. De acum inainte o sa fiu un exemplu, indiferent de ce imi vor face",
a mai spus Sumudica. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies