"De 3 saptamani tot astept un raspuns!" DUBLA LOVITURA pentru Astra! Cum poate ajunge Budescu la Dinamo si ce se intampla cu Sapunaru

"De 3 saptamani tot astept un raspuns!" DUBLA LOVITURA pentru Astra! Cum poate ajunge Budescu la Dinamo si ce se intampla cu Sapunaru

Astra spera sa-i aduca pe Sapunaru si Alibec din aceasta vara.

Mutarile celor doi au intarziat, iar Dani Coman da o declaratie ingrrijoratoare petnru club: "Tot astept raspunsul asta de vreo 3 saptamani de la el, tot imi spune, Dani, gata, luni iti spun! Dani, miercuri!... Mai astept. Se lasa el asteptat, dar e un jucator de calitate", spune Dani Coman in privinta lui Dani Coman.

Despre Budescu, presedintele Astrei declara: "E foarte atasat de club. Chiar ieri am vorbit cu el, a zis ca intr-o saptamana va fi apt de antrenament normal si, daca vom gasi o cu chinezii, va ramane la noi pana in iarna"

Budescu in schimb sustine ca si Dinamo e o varianta: "Revenirea mea la Giurgiu depinde daca isi doresc cei de la Astra. Daca nu, pot merge linistit inapoi. Trebuie sa plateasca o parte din salariu si ei. Mai am puțin din recuperare si o sa stabilim dupa aceea. Cei de la Dalian mi-au spus, cand am plecat, ca m-ar lasa cel mult 6 luni la alta echipa, daca vreau acest luru. Nu neaparat in Romania", a spus Budescu la DigiSport.

Despre Alibec, Dani Coman spune: "Cu siguranta va ramane la Astra, cel putin pana la iarna ramane la Astra"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul deces în România al unei persoane infectate cu varianta Delta de Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies