"Dati-le, ma, la capatana! Puneti pamant pe ei, ca astia au tinut Romania si fotbalul in loc!" Razboi total la Craiova intre Mititelu si CSU

Este razboi total la Craiova. Mititelu si Sorin Cartu se ataca reciproc.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Aprilie 2015, 14:39
Data actualizarii: Joi 16 Aprilie 2015, 14:41

Atacat de Adrian Mititelu in direct la Sport.ro ca este "un profitor care a luat titlul cu 40 de blaturi", Sorin Cartu ii raspunde fostului patron de la Universitatea Craiova in termeni extrem de duri.

"Mititelu se baga singur in seama. Ce razboi sa am eu cu el? Eu nu am razboi cu un zero. Rivalitate cu cineva care nu reprezinta nimic. E zero. Tot ceea ce a facut in Craiova, la nenorocirea facuta in Craiova... Eu am discutii cu Mititelu? Poate Mititelu sa ma eticheteze pe mine?"

"Discuta Mititelu de '91. Dumneavoastra stiti ce era Mititelu in 1991? Vorbim de 25 de ani! Asta este si imaginea lui, traieste in trecut. Nici nu se stia de el in '91, nu stia pe ce lume traia atunci, lua navete de bere din dreapta si le punea in stanga. A fost un debarasator pe la Jiul. Ce sa stie Mititelu? Un zero, un nul! De ce nu spune Mititelu ca acum 25 de ani m-a prins cand imi bagam mana in nas?"

"Eu ii interzic acestui om sa ma apeleze pe strada, sa vorbeasca despre mine. Ce polemica sa fac eu cu Mititelu despre fotbal? In momentul in care falimentezi si retrogradezi o echipa precum U. Craiova, esti cel mai prost manager, cel mai prost antrenor, cea mai proasta conducere, esti de ras. Esti zero! Nul! Unu care aduce Craiova in starea asta poate sa puna eticheta pe mine?"

"In 1991 Mititelu era un om de pe strada. Era un debarasator. Cine sa-i spuna lui, sticlele de bere goale? El era departe de fenomen atunci, iar cand a intrat in fenomen l-a facut varza.'

"Ce palmares e al tau, ma? Munca mea, a lui Balaci, Oblemenco, Lung, Sandoi... e a ta, ma, munca aia sa-ti bati joc de un oras intreg?"

"Asa e situatia in Romania de 25 de ani. Totul s-a dat "juridic". Noi astia care nu suntem juridici, ne-am dat tineretile si bolile pentru un fenomen, sa nu le mai permitem celorlalti sa mai iasa in fata. Dati-le, ma, la capatana. Puneti pamant pe ei, ma, ca astia au tinut Romania si fotbalul in loc. De-aia nu avem infrastructura si academii."

"UEFA nu-ti da bani ca sa faci tu business, ci ca sa faci academii si sa investesti in fotbal", a declarat Sorin Cartu la Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies