Daniel Pancu Rapid Bucuresti Superliga Superliga Daniel Pancu

EXCLUSIV Daniel Pancu a dezvăluit cu ce echipă din Superliga a purtat negocieri: „M-au sunat”

Daniel Pancu antrenează acum România U21.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 August 2023, 11:10
Data actualizarii: Marti 08 August 2023, 11:09

Înainte să fie selecționerul micilor tricolori, Daniel Pancu ar fi putut să preia o echipă din primul eșalon al României, însă negocierile au picat din cauza faptului că antrenorul nu deține licența PRO, ci doar A.

Daniel Pancu a dezvăluit cu ce echipă din Superliga a purtat negocieri: „M-au sunat”

Pancu a precizat că a fost cât pe-aci să ajungă la Rapid. Ieșeanul, fost jucător al giuleștenilor în timpul carierei sale fotbalistice, a precizat că nu a vrut să se complice, cum o face FC Botoșani cu Marius Croitoru, spre exemplu.

„M-au sunat, dar nu aveam cum să mă duc, pentru că nu am încă licența pro. Și totul e mult mai strict în momentul de față. Ai văzut cum stau Croitoru și Poenaru, săracii, pe bancă, fără să dea indicații sau vorbesc foarte puțin”, a spus Daniel Pancu într-un interviu pentru Sport.ro.

Daniel Pancu a mai stat pe banca tehnică a României U20, ACSM Poli Iași, dar și Rapid București în perioada octombrie 2018 - martie 2020, când echipa încă nu era în primul eșalon al României.

FC Voluntari - Rapid București 2-1

Gazdele au început în forță meciul. Doru Andrei l-a învins pe Horațiu Moldovan în secunda 11 a partidei. Marko Dugandzic a restabilit în doar 11 minute egalitatea, dar Christopher Braun și-a dat autogol în minuul 37 și a readus-o pe FC Volunari în avantaj.

Pe final, Rapid a încercat să smulgă măcar un punct din confruntarea cu ilfovenii, însă giuleștenii nu au dus la bun sfârșit niciun atac. Alb-vișinii au plecat, astfel, de pe stadionul „Anghel Iordănescu” fără niciun punct.


Echipele de start

  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaș, Aliji - Boboc, Crepulja, Rață - Merloi, Nemec, Doru Andrei
  • Rapid București: Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Morais - Oaidă, Kait, Pănoiu - Papeau, Dugandzic, Costache
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!