VIDEO EXCLUSIV Daniel Pancu a confirmat discuțiile cu Rapid. Cine se află în pole-position pentru a-i prelua pe giuleșteni

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2022, 11:13
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2022, 11:31

Rapid a pierdut contra lui FC U Craiova, scor 2-3, iar giuleștenii au ajuns la zece meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Schimbarea din Mihai Iosif pare iminentă, iar Adrian Mutu se află în pole-position pentru a-i prelua pe giuleșteni. Pe lista scurtă se află și Daniel Pancu, cel care a confirmat discuțiile cu oficialii lui Rapid.

Într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", fostul giuleștean a vorbit despre situația de la echipă și ce crede că se întâmplă în interiorul clubului. 

"Echipa e blocată mental. Când intri într-o perioadă mai lungă în care nu reușești să câștigi, presiunea e mult amplificată. 

Cea mai simplă variantă e schimbarea antrenorului. Nu cred că va mai apărea în istorie un antrenor cu o serie ca a mea să fie demis. Nu prindeam cinci înfrângeri pe bancă. 

A prins o promovare miraculoasă, dar s-a schimbat situația din Liga 1. Nu se știe ce s-a discutat la început de campionat, care au fost obiectivele. Și cu mine au avut discuția că, orice s-ar întâmpla, trei ani nu mă mișc de acolo, dar tot am fost demis. Eu nu o spun cu răutate, dar la Rapid nu a existat și nu va mai exista un antrenor susținut cu aceste rezultate. 

Am fost contactat aseară, probabil azi-mâine vor lua o decizie dacă schimbă antrenorul sau nu. Sunt pe lista scurtă, dar nu știu ce se va întâmpla. Eu le mulțumesc pentru că s-au gândit la mine. Eu știu că Adrian Mutu este principala varianta. Singurul lucru la care sunt îngrijorați despre mine este că am plecat prea curând de acolo. Anul acesta nu există eșec, de la anul se pune problema rezultatelor. 

Când am vorbit cu Angelescu mi-a spus care sunt obiectivele și bugetul pentru sezonul viitor. Vor să se lupte la primele 3-4 locuri, i-am spus că acest buget nu este suficient, mai au nevoie de un milion de euro.", a declarat Daniel Pancu la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!