Liga 1

Daniel Niculae a comentat varianta ca FCSB - CFR Cluj să se dispute pe Giulești: „Am încheia orice discuție!” 

Președintele Rapdidului a fost chestionat cu privire la posibilitatea la FCSB să dfispute ultimul meci al sezonului pe stadionul din Giulești. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 16:23
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 16:30

FCSB a câștigat într-un mod categoric meciul cu FC Argeș, 4-0, din runda a șaptea din playoff și are cu 2 puncte mai puțin decât CFR Cluj, cu 3 jocuri înainte de final. Iar cele două contracandidate se vor întâlni în ultima etapă a Ligii 1, unde FCSB va fi gazdă. Doar că roș-albaștrii nu pot disputa meciul, care poate fi decisiv în lupta la titlu, pe Arena Națională, deoarece stadionul este rezervat pentru SAGA Festival, un eveniment de muzică electronică.

Deocamdată, nici Ghencea nu este o variantă pentru clubul patronat de Gigi Becali (63 ani). Atât oficialii de la CSA Steaua, cât și ministrul Apărarii, Vasile Dîncu (60 ani), au precizat că „militarii” nu ar dori ca FCSB să dispută partida pe noua arenă care a costat 100 de milioane de euro. Așa că omul de afaceri se gândește și la opțiunea Giulești.

Însă, Daniel Niculae (39 ani) a mărturisit că nu ar exclude să o primească pe FCSB, dacă partida nu ar avea o miză atât de mare. Cu toate acestea, președintele Rapidului speră ca jucătorii lui Adrian Mutu (43 ani) să se impună cu FCU Craiova și CS Mioveni pentru a juca barajul pentru Conference League chiar în acel weekend.

Daniel Niculae: „Dacă era un meci normal, nu era o problemă”

„Ar mai fi meciul de baraj chiar în acel weekend în care cei de la FCSB vor să joace cu CFR. Și atunci am încheia orice discutie. Cu două victorii am juca barajul pe teren propriu. Ar trebui făcute niște hârtii (n.r. ca FCSB să joace și ea pe Giulești) și echipa oaspete trebuie sa fie de acord.

Daca aș avea putere de decizie la FCSB, eu nu aș juca meciul cu titlul pe masă pe terenul unei rivale. Îi înțeleg pe de-o parte, dar cred că dacă era un meci normal de campionat, nu cred că era vreo problemă. E greu să câstige titlul pe un stadion vișiniu. Noi cunoaștem foarte bine suporterii rapidiști și la momente de disperare cred că fiecare și-ar lua bilet și ar susține echipa adversă”, a spus Daniel Niculae la digisport. 

Modifică setările cookies