Danciulescu lauda efortul suporterilor, dar nu crede ca acestia pot sustine echipa si anunta DEZASTRUL! "Dinamo nu poate sa supravietuiasca"

Danciulescu lauda efortul suporterilor, dar nu crede ca acestia pot sustine echipa si anunta DEZASTRUL! "Dinamo nu poate sa supravietuiasca"

Asociatia ADPD a anuntat intentia de a prelua clubul de la Ionut Negoita.

Dinamo e de vanzare, iar suporterii vor sa preia echipa. Ionut Danciulescu lauda initiativa fanilor, atat a celor din ADPD, care vor sa cumpere clubul, cat si a celor din Peluza Catalin Haldan, care au platit salariile jucatorilor, insa nu crede ca in acest fel Dinamo poate fi salvata. 

In plus, fostul dinamovist spune ca majoritatea sponsorilor s-au retras, motiv pentru care va urma o perioada extrem de grea pentru toate cluburile din Romania.

"Numai prin cotizatie, Dianmo nu poate sa supravietuiasca. Suporterii pot sa ajute o luna, doua, trei, dar pe termen lung nu vad cum. E greu in aceasta perioada, sa nu uitam ca majoritatea sponsorilor si-au intrerupt activitatea si multi dintre ei si-au intrerupt si finantarea catre echipe. Stiu 100%, chiar si sponsori de la Dinamo. Majoritatea echipelor au probleme din punctul asta de vedere, e o stare de incertitudine si e firesc ca anumite plati sa fie oprite", a spus Danciulescu, la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies