Steaua Dan Petrescu Liga 1

Dan Petrescu e alesul pentru Liga Campionilor! Ce oferta i-a facut Gigi Becali pentru a veni din vara la Steaua

Dan Petrescu poate veni la Steaua din vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Mai 2015, 20:07
Data actualizarii: Duminica 10 Mai 2015, 08:31

Dan Petrescu e prima optiune a Stelei la vara. Dar si cea mai scumpa. Pentru Steaua, Petrescu renunta la bani! Becali i-a oferit lui Petrescu un salariu 250 de mii de euro pe an. Si tot atat, bonus, daca o duce pe Steaua in liga.

"Daca ar fi Steaua nu ar fi problema banilor asta e clar! Nu am vorbit asa ceva cu domnul Becali si nu am vorbit ca vreau asa sau vreau altfel!", a spus Dan Petrescu.

Petrescu e convins ca Steaua va juca in liga la toamna: "Suta la suta sunt convis ca Steaua va lua campionatul!" Petrescu e prieten cu Galca, pe care Steaua il va pastra doar daca ia toate cele 3 trofee.

"Eu nu as vrea sa pun o presiune in plus pe antrenorul care este, deocamdata Galca este antrenorul potrivit pentru Steaua.", spune Dan Petrescu.

Reghe cel mai vehiculat, Petrescu cel mai dorit

 
Cel mai vehiculat nume de pe lista inlocuitorilor a fost si este cel al lui Laurentiu Reghecampf, tehnician ramas liber dupa demiterea de la Al Hilal si aflat intr-o foarte apropiata relatie de prietenie cu Gigi Becali.

Totusi, nici Reghecampf nu mai este antrenorul care sa ii incante pe suporteri. Iesirile sale zgomotoase din unele momente, dar si cateva "arogante" lansate nu le-au picat bine unora dintre fani, care au o alta preferinta.

www.sport.ro i-a intrebat pe fanii stelisti intr-un sondaj care ar trebui sa fie alegerea lui Becali pentru noul sezon. Acestia, intr-o proportie covarsitoare, l-au ales pe Dan Petrescu, in timp ce Reghecampf a primit doar jumatate din voturile fostului mare fundas.

Petrescu a fost ales de peste 56% dintre suporteri, in timp ce Reghecampf a primit voturile a 27% dintre fani. Pe locul 3 a fost ales Costel Galca, in timp ce ultima optiune a fost Victor Piturca.

Modifică setările cookies