"Daca zice asta, ne despartim, ce sa facem? Eu plec". Unul dintre cele mai importante transferuri ale Stelei din vara detoneaza "bomba"

"Daca zice asta, ne despartim, ce sa facem? Eu plec". Unul dintre cele mai importante transferuri ale Stelei din vara detoneaza "bomba"

Cupa Romaniei: Gaz Metan - Dinamo, joi, la Sport.ro, de la 20:30

Adus cu surle si trambite la Steaua si vazut ca omul care sa faca diferenta in favoarea echipei ros-albastre, dupa ce anul trecut a fost decisiv pentru Astra, brazilianul Boldrin se gandeste sa plece de la Steaua.

Brazilianul Rick Boldrin s-a aratat deranjat de faptul ca Gigi Becali a negociat un schimb cu jucatorii Teixeira si Morais de la Astra si a anuntat ca vrea sa plece.

"Gigi e patron si sa vorbeasca ce vrea. Normal ca sunt suparat. O sa vorbesc cu agentul meu pentru ca nu mi-a placut declaratia asta. Daca nu-l mai vrea pe Boldrin, ne despartim, ce sa facem? Gata, eu plec, ce sa mai fac?", a spus Boldrin dupa meciul de la Mioveni.

Totodata, Boldrin a vorbit si despre penalty-ul ratat cu Mioveni si a facut dezvaluiri din vestiarul echipei.

"Imi asum responsabilitatea penalty-ului si asta e, merg inainte. Jocul nu merge, echipa nu joaca bine de multe etape. Atmosfera de la echipa nu e buna, daca nu castigam meciuri cum sa fie buna?", a completat Boldrin.

Boldrin a fost transferat de la Astra, in schimbul sumei de 300.000 euro.

17 meciuri si 6 goluri a bifat acesta pentru Steaua in Liga I

Alte 6 partide a jucat Boldrin in Europa League pentru Steaua

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies