"Daca vii la Al Hilal, te ucidem!" Amenintari fara precedent la adresa lui Reghecampf! Mesajul primit in aceasta dimineata

"Daca vii la Al Hilal, te ucidem!" Amenintari fara precedent la adresa lui Reghecampf! Mesajul primit in aceasta dimineata

Mutarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal a nascut o serie de proteste ale fanilor din Arabia Saudita. Pe retelele de socializare a aparut chiar o pagina impotriva numirii lui Reghecampf la Al Hilal. "Daca vii aici, te ucidem", este una dintre amenintarile scrise de fanii lui Al Hilal pe Twitter.

Subiectul numirii lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal a devenit viral si pe retelele sociale. Pe Twitter, fanii lui Al Hilal au facut un hashtag special dedicat opunerii venirii antrenorului Stelei la Riadh.

#No_To_Reghecampf_Yes_To_Sami - aceasta este pagina speciala de Twitter unde fanii lui Al Hilal au inceput sa protesteze in ultimele ore. Unii dintre ei au trecut direct de la nemultumiri la amenintari directe. In timp ce un fan al lui Al Hilal a postat "Noi il vrem pe Sami. Numai pe Sami Al Jaber! Va rugam sa ii ascultati pe fanii lui Al Hilal", altul a trecut la amenintari radicale: "Daca vii aici, te ucidem". *Mai jos, gasiti pagina si postarile fanilor lui Al Hilal.

Situatia de la Al Hilal este extrem de incerta in aceste momente. Desi Reghecampf a negociat si s-a inteles cu conducerea clubului, Al Hilal are in aceasta clipa antrenor. Al Jaber este inca antrenor al clubului, insa nu e clar cat va mai ramane la Al Hilal. Desi conducerea doreste sa-l schimbe cu Reghecampf, acesta i-a asigurat pe fani ca va ramane la club. Pentru moment, are sustinerea masiva a celor mai vocali fani ai clubului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri de relaxare adoptate de Guvern intră în vigoare de astăzi. Condițiile pentru desfășurarea festivalurilor
BRAT
Modifică setările cookies