Liga 1

"Daca pune Tamas capul pe linia de tramvai, deraiaza tramvaiul!' Singura mare problema a lui Tamas

Steaua l-a adus pe unul dintre cei mai importanti dinamovisti, dar fostii jucatori si suporterii din Ghencea n-au nicio problema cu transferul.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 15:46
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 16:49

'Tamas e o achizitie excelenta', crede Daniel Prodan. Singura problema a fundasului central ar putea fi cauzata de accidentarea pe care a suferit-o la genunchi toamna trecuta. Prodan il lauda pe Tamas si crede ca Steaua a dat lovitura dupa cumpararea lui: "E barbat adevarat, nu e fricos, poti sa tai lemne pe el!"

"Tamas e un monument de bunatate sufleteasca, un baiat exceptional. E un fotbalist polivalent, singurul lucru de care mi-e frica e sa nu forteze cu genunchiul. Din cauza presiunii, ar putea sa forteze. In rest, nu am niciun fel de dubiu, se va adapta cu siguranta.

Trebuie sa aiba grija cu accidentarea, asta e cel mai important. Sunt jucatori care si-au revenit dupa 4 luni cand au avut probleme la ligamentele incrucisate, iar altii s-au lasat de fotbal. Depinde cum se simte fiecare. Tamas nu e fricos, pe el poti sa tai lemne, e barbat adevarat. E un jucator care baga capul la contre, pune capul pe linia de tramvai si deraiaza tramvaiul. Ii felicit pe cei de la Steaua ca s-au gandit sa-l ia pe Tamas. E o afacere buna", a spus Prodan la Dolce Sport.
 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies