'Daca nu iau titlul, plec!' Andone e gata sa renunte la finalul campionatului. Ce spune de plecarea lui Gnohere la Steaua

Eddy Gnohere Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2016, 12:36
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2016, 12:39

Ioan Andone ramane pana la finalul sezonului, apoi e gata sa plece daca nu-si atinge obiectivul pentru acest campionat.

"Daca nu iau titlul, plec!", spune Andone. Antrenorul are o clauza care ii permite sa continue si daca termina pe 2, insa nu vrea s-o activeze.

"Am in contract ca raman daca termin pe 1 sau 2, dar o sa plec daca nu iesim campioni. Daca-mi dau demisia, trebuie sa vand o casa ca sa-mi platesc clauza. Si daca sunt dat afara trebuie sa-mi plateasca multi bani!"

Andone explica si care e situatia lui Gnohere in acest moment:

"Gnohere nu a recunoscut niciodata ca s-a vazut cu cei de la Steaua, asta e pozitia lui. Acum l-am primit, si-a vazut de treaba si la echipa a doua. Bizonul e in regula, chiar neasteptat pentru mine. Face parte din lotul de 19 pentru meciul cu Botosani, eu i-am spus ca in vara poate sa semneze cu orice echipa, numai sa joace bine la noi. I-am zis si ce a patit Tade al Steaua. Era titular si a ajuns sa se antreneze prin parcuri. Steaua e alt club, alta viteza de joc, nu e simplu sa te duci acolo. Alibec e altceva, are calitate, numai sa vrea sa se duca la Steaua. Pana in iarna se pot intampla multe!"
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!