"Daca nu ai 2-3 gagici si nu bei un sprit, nu esti fotbalist adevarat!" Talnar ii da sfaturi lui Gicu Grozav de Valentines Day :)

Dinamovistul Grozav nu sta deloc grozav, atunci cand vine vorba de iubite!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Februarie 2015, 21:08
Data actualizarii: Vineri 13 Februarie 2015, 21:12

"N-am avut niciodata o prietena" - spune atacantul. Unchiul sau, Talnar il cearta: nu esti fotbalist, daca n-ai 2-3 iubite si nu bei un sprit!

De Valentine's Day, Grozav e singur. Sustine ca n-a avut o iubita pana la 24 de ani! S-a intors din Cecenia cu chef de fotbal si de dragoste. Viseaza la o romanca draguta.

"El e un copil prea cuminte, prea mamos, de casa. De multe ori ii spun ba, baiatule, vezi ca fotbalistii care nu au si eu 2-3 gagici, nu beau si ei un sprit, aia nu sunt fotbalisti!", se amuza Talnar.

Rednic il da de gol pe Grozav. Pe vremea cand juca la Liege, Grozav se imprietenise cu fata lui Rednic, Luana. Rednic l-a adus pe Grozav la Petrolul. "Culmea e ca baiatul asta Grozav a fost prieten cu fiica mea. Si il cunosc foarte bine ca om!", glumeste Rednic.

Pe vremea lui Rednic si Talnar, fotbalistii habar n-aveau de Valentine's Day. Dar se indragosteau in fiecare zi. "Cand eram eu tanar, la Dinamo, la 19 ani ce inseamna ziua indragostitilor, ne doream tot timpul sa fim indragostiti!", spune Talnar.

 

Modifică setările cookies