Steaua FCSB Gigi Becali Nicolae Dica Robert Grecu Superliga

"Daca ati sti cat a insistat Dica pentru transferul asta! Zicea absolut la fiecare discutie". Becali i-a facut pe plac antrenorului cu un fotbalist

Nicolae Dica are la Steaua unul dintre cele mai puternice atacuri din Liga I. Alibec, Gnohere, Budescu, Tanase ori Teixeira reprezinta solutii pentru ofensiva ros-albastra. Noul antrenor al Stelei spera, insa, sa dea lovitura si cu un pusti-minune.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2017, 09:37
Data actualizarii: Marti 04 Iulie 2017, 10:52

Becali i-a adus lui Dica pe Budescu si Teixeira in aceasta vara, dar si pe tanarul Robert Grecu, atacant in varsta de doar 19 ani, de la Viitorul lui Hagi. Interesant este ca antrenorul a insistat cel mai tare pentru ultimul dintre ei.

Patronul FCSB a dezvaluit ca Nicolae Dica l-a dorit cel mai mult pe Grecu. "De cate ori vorbeam cu MM la telefon, imi spunea ca Dica il vrea pe Grecu", a spus Becali la Digisport.

Becali sustine ca Hagi ar fi vrut cu siguranta o suma mare de transfer pentru Grecu, dar acesta a reusit sa il induplece prin trimiterea unui alt fotbalist la Viitorul.

Steaua l-a trimis la Viitorul pe Catalin Stefanescu si a achitat inca 30.000 euro pentru imprumutul tanarului Grecu. Cele doua cluburi s-au inteles si pentru o clauza de cumparare definitiva in valoare de 300.000 euro, daca atacantul va confirma.

"Dica a insistat enorm pentru Grecu asta si ma gandesc ca o sa-i dea sanse sa joace. De cate ori vorbeam cu MM la telefon, imi spunea ca Dica il vrea pe Grecu. Daca-i faceam oferta atunci, cerea Hagi un milion de euro.

Asa l-am mai tinut doua-trei saptamani si le-am zis sa-l ia imprumut si sa puna clauza de cumparare. L-am luat pentru 30.000 euro si am pus clauza de 300.000", a spus Becali la Digisport.

In aceste conditii, Dica va avea trei solutii pentru a acoperi postul fotbalistului U21: Robert Grecu, Denis Man si Daniel Benzar. In lotul Stelei se mai afla Vlad Mihalcea, Toma Niga, Paul Szecui si Gabriel Simion.

Modifică setările cookies