Gigi Becali csa steaua Steaua Superliga

"Joi trimit oferta! Daca Armata accepta, ne mutam cu totul in Ghencea! Daca nu, MERGEM LA DNA! Abuz in serviciu!" Anuntul bomba al lui Becali despre ultimele negocieri

Gigi Becali a vorbit la Sport.ro despre negocierile purtate miercuri de Valeriu Argaseala cu reprezentantii celor de la CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 21:25
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2015, 08:57

Becali spune ca joi va trimite o oferta celor de la CSA ca sa joace in Ghencea. Daca acestia o vor refuza, se va duce la DNA pentru a reclama abuz in serviciu:

"Talpan nu a recuperat nimic, pentru ca o marca... trebuie sa le explicam oamenilor... o marca nu face parte din patrimoniu, nu poate fi evaluata ca patrimoniu, ca nu e patrimoniul unei firme."

"Ce s-a intamplat astazi? Un fel de praf in ochiul ministrului. Ministrul si cu domnul Dragnea le-au spus, bai, si e normal, ca e un partid la conducere PSD, si bine face Dragnea. Bai, cum Rapid nu poate pleca din Giulesti, Steaua nu poate pleca din Ghencea. Acest stadion si baza sunt proprietatea statului, date in administrare acestui club sportiv, ei nu au fotbal. Curtea de Conturi si cat de curand DNA te intreaba: de ce tu care administrezi o baza si ai o oferta, de ce o tii in paragina si nu i-o inchiriezi lui Becali care iti da 25.000 euro."

"Au zis hai sa te convocam la o intalnire, ca le-a zis Dragnea. S-au intalnit, Vali le-a zis sa reluam negocierile, ei au zis stai sa vedem, ca mai e si marca, sa dati bani pe marca. Am zis bine, le luam si platim. Dar au zis ca raman ale lor in continuare. Ei inca mai contesta ca Steaua sa nu se mai numeasca Steaua si ca safim retrogradati."

"Pai ce pace e aia cand nu iti retragi procesul de retrogradare? Nu am semnat nimic. Vom vedea, vom vorbi. Praf in ochi! Eu accept, dar ei nu au pus pe hartie nimic. I-am zis ca dam si bani pentru marca, nu e problema. Au zis ca trebuie sa punem in contract ca aceasta inchiriere nu au legatura cu procesele si vor cere dezafilierea de la FRF si numele Steaua sa nu mai existe."

"Maine le vom spune ca le trimitem o oferta ca vrem sa inchiriem acest stadion care este proprietatea statului roman, pe care statul l-a luat de la comunisti. Ei nu au fotbal acolo si fiind baza statului, trebuie sa o inchirieze. Daca nu, sunt de rea credinta, mergem la DNA."

"Daca accepta, jucam pe Ghencea, ne mutam cu totul acolo, avem terenuri pentru copii. Steaua nu facem juniori si copii pentru statul roman si echipa nationala pana la urma? De ce o tii, ca vrei tu asa?"

"Ei nu pot renova stadionul, doar Armata. Ministrul nu mai vrea sa aloce bani, pentru ca au buget pentru sectiile lor. Ar insemna sa suplimenteze bugetul. Au investit, dar acum trebuie sa scoata din chirii. Pai de ce ai investit daca nu accepti oferta? Daca ai oferta, de ce ai refuzat-o? Abuz in serviciu!"

"Aia cu 2020 e vorba despre alte stadioane. Acesta sa fie demolat si sa faca alte stadioane noi!", a spus Becali la Sport.ro

Modifică setările cookies