Steaua Astra Giurgiu Filipe Teixeira Marius Sumudica Superliga

"Daca a ales sa mearga la Steaua, nu putem sa ii oferim atat!" Prima reactie a lui Sumudica dupa ce a aflat ca Teixeira e la un pas de Steaua

Steaua s-a razbunat pe Sumudica, dupa ce antrenorul Astrei a refuzat sa-i cedeze pe Budescu si De Amorim lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2015, 19:06
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2015, 19:07

Aflat in negocieri cu Astra, Teixeira a primit o oferta mai buna din partea Stelei, dupa ce Tanase a plecat. Sumudica spune ca nu se poate bate cu oferta Stelei si renunta la Teixeira - DETALII AICI DESPRE "TEIXEIRA APROAPE DE STEAUA"

”Nu stiu ce sa spun. Mai erau doar unele detalii de pus la punct in ultimul timp cu Teixeira. Nici nu stiu de ce a durat atat de mult, sincer va spun. Daca este adevarat, si eu si Dani Coman suntem suparati. Daca Filipe a ales sa mearga la Steaua, nu pot decat sa-i urez bafta. Ne vom conforma si asta este, daca este adevarat"

"Am vorbit cu el si cu impresarul lui, acum o ora, si mi-au spus ca n-a semnat, dar ca exista oferta si de la Steaua. Dar, daca Teixeira joaca la doua capete, e inchisa treaba. El vine in tara sa discutam, sa semnam si apoi vine o alta echipa, care intra pe fir, asa ca pentru mine este un semn de intrebare si ma opresc."

"Noi am acceptat ce a cerut Teixeira, probabil ca ne-am impotmolit la mici detalii. Dar daca este adevarat, noi nu-i putem oferi atat si ne oprim, nu putem onora un astfel de contract", a declarat Sumudica la DigiSport.

Modifică setările cookies