CUTREMUR la miezul noptii! Negoita vrea sa retraga Dinamo din campionat: "Isi bat joc de noi!"

CUTREMUR la miezul noptii! Negoita vrea sa retraga Dinamo din campionat: "Isi bat joc de noi!"

Dinamo a pierdut la Botosani. 'Cainii' dau vina pe arbitraj, iar patronul Negoita e gata sa ia masurui dure pentru a crea un soc in fotbalul din Romania.

"Ne retragem din campionat daca se mai intampla", ameninta Negoita. Seful din Stefan cel Mare cere indreptarea rapida a situatiei.

"Nu stiu daca mai ajungem in play-off din cauza mizeriei de arbitraj. Am pierdut 6-7 puncte. Au fost depasite limitele bunului simt de foarte multa vreme. E bataie de joc. Orice lucru are o limita. Era posibil sa castigam acest meci si nu trebuia. Vreau sa se intample ceva, sa vedem cum putem protesta. E al cincilea meci in care suntem dezavantajati. Nu stiu daca nu ne vrea cineva in play-off. Tot aud de fost arbitri care sunt pe la echipe, cu vechi prietenii, cu afinitati.

Ce ma intereseaza pe mine e faptul ca suntem furati ca-n codru. E golanie. Trebuie sa fim tratati corect. Investim bani in ce facem. E incredibil. Nu se mai poate continua asa. Ne retragem din campionat daca se intampla. Vorbesc serios. Nu merita sa cheltuim bani. Sunt extrem de suparat. Vedem ce e de facut. E vorba de multa bataie de joc fata de noi", a spus Negoita la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies