CUTREMUR la CFR! Grigoras e gata sa plece in orice moment: "Jucatorii au fost penibili, e o rusine!" Declaratie incredibila dupa meci

Autor: Sport.ro
Luni 16 Septembrie 2013, 08:07

	CUTREMUR la CFR! Grigoras e gata sa plece in orice moment: "Jucatorii au fost penibili, e o rusine!" Declaratie incredibila dupa meci

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

U Cluj si CFR au facut 0-0 in derby, iar sefii campioanei din 2012 au fost suparati rau la final. Antrenorul Petre Grigoras a criticat dur jocul echipei lui. Se asteapta chiar sa fie dat afara de Paszkany dupa meciul care o face pe CFR sa uite complet ambitiile de titlu.

"De rezultat ar trebui sa fiu multumit, ca logic ar fi trebuit sa pierdem. Dupa cum s-au desfasurat ostilitatile in teren, ar fi trebuit sa pierdem. Evolutia noastra a fost dezamagitoare, exceptand unul sau doi jucatori, ceilalti au fost penibili. Am incercat sa schimb ceva, eram increzator ca voi reusi sa schimb ceva in bine, ma asteptam la altceva.

Din pacate realitatea a fost alta, iar cum ne-am prezentat astazi nu poate fi decat o rusine. Este un esec total. Si jucatorii ar trebui sa fie afectati de evolutia lor. Orice masura vor lua sefii, indiferent cu cine, chiar si cu mine sau incepand cu mine, nu ma pot opune", a declarat Grigoras la DigiSport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT