CUTREMUR in Liga I! Anunt FARA PRECEDENT: "Mai raman 6-7 echipe, restul DISPAR!" Momentul ISTORIC care creeaza panica maxima in Romania

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Iulie 2013, 18:52

	CUTREMUR in Liga I! Anunt FARA PRECEDENT: "Mai raman 6-7 echipe, restul DISPAR!" Momentul ISTORIC care creeaza panica maxima in Romania

Emotii mari pentru cluburile din Liga I! Viitorul nu le aduce patronilor prea multe motive de optimism!

Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, anunta ca multe dintre echipele din Romania pot sa dispara dupa aparitia noului Cod Fiscal! Dragomir crede ca mai bine de 10 cluburi vor avea probleme maxime dupa intrarea in vigoare a Codului!

"Vine o criza financiara fara precendent in fotbal! Nici pe timpul lui Gheorghiu Dej nu era asa ceva! Ar fi bine doar sa se retraga unele din campionat, dar mi-e teama ca se vor desfiinta, asa rau va fi. Stiu ce spun, ascultati-ma. Jumatate de campionat e in pericol! Uitati-va din Liga a doua cate echipe au disparut si continua sa dispara. Pana acum, fotbalul a beneficiat de conventiile civile, care ajutau echipele sa pluteasca.

Noul Cod Fiscal nu omoara numai fotbalul, omoara tot sportul! In acceptiunea celor care au facut Codul, sportul dispare definitiv. Cand vine controlul nu stiu daca rezista 6-7 echipe. Intra toate in insolventa, rezista un an sau doi cu planul de reorganizare, daca e aprobat de judecator, si pe urma dispar. Daca nu ne trezim acum, va fi rau de tot! Sport fara facilitati nu exista pe pamant", a spus Dragomir la Digisport.

Ce spune Ludovic Orban despre creșterea pensiilor cu 40% în septembrie 2020
BRAT