"Cum sa ma calific in Liga cand toate campioanele din toate tarile slab dezvoltate investesc?" Logica absurda a unui patron zgarcit

"Cum sa ma calific in Liga cand toate campioanele din toate tarile slab dezvoltate investesc?" Logica absurda a unui patron zgarcit

Returul dintre Steaua si Rosenborg este joi, la ProTV!

Cum sa se califice Steaua in Liga Campionilor, daca toate echipele din tarile slab dezvoltate investesc bani pentru "potul" de 25-30 de milioane? Aceasta este intrebarea, mai mult retorica, pusa de patronul Stelei dupa dezastrul cu Rosenborg.

"Eu trebuie sa iau niste masuri, sa pot sa mai lupt un an, am 7 milioane de cheltuit intr-un an, sa castigam campionatul si sa fortam Liga Campionilor. Desi eu nu mai cred, toate campioanele din toate tarile slab dezvoltate in fotbal, investesc pentru ca e miza asta de bani, 25-30 de milioane. Atunci toti investesc, trebuie sa joci 3 tururi, normal ca daca nu se iau masuri de relaxare fiscala eu ma retrag. Mai lupt un an si apoi cred ca ma retrag pentru ca nu cred ca ma calific in Liga Campionilor, nu rezistam financiar pentru ca eu bani de la mine nu mai dau", a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei nu ia in calcul cea mai logica si simpla varianta. Steaua se poate califica si ea in Liga Campionilor, DACA investeste, la fel cum o fac echipele din tarile slab dezvoltate de care ii este frica mai nou.

Campania de achizitii a Stelei din aceasta vara a insemnat 8 nume, suma totala investita ducandu-se la 1 milion de euro, atat cand a incasat echipa din vanzarea lui Tanase in China. Investitie zero, rezultat pe masura!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies