"Cum naiba sa nu vrea sa puna mana pe asa ceva?" Mutarea bomba a lui Becali pentru pregatirea de Champions League

"Cum naiba sa nu vrea sa puna mana pe asa ceva?" Mutarea bomba a lui Becali pentru pregatirea de Champions League

Scandalul cu Armata a lasat Steaua fara baza de pregatire. Reghe nu mai vrea ca din sezonul viitor echipa sa mai treaca prin ce a trecut anul acesta.

Initial, Becali si Reghe au anuntat ca Steaua ar putea construi o baza de pregatire proprie. Lucrurile par sa se fi schimbat intre timp, iar Gigi Becali a pus ochii pe baza noua a celor de la Voluntari.

Intr-o conferinta de presa, patronul Stelei a confirmat ca ia in calcul ca echipa sa sa se antreneze din sezonul viitor la Voluntari, urmand ca meciurile de acasa sa le joace pe National Arena.
 
"Baza de la Voluntari este extraordinara. Acum sa vedem ce se intampla, daca FC Voluntari retrogradeaza... Pentru ca daca retrogradeaza o sa facem antrenamentele acolo, jucam acolo, punem pe piept publicitate la Primaria Voluntari"

"Cum naiba sa nu vrea sa puna mana pe asa baza de pregatire? Mai sunt inca doua stadioane perfecte, plus vreo cinci terenuri la Academie, unde se antreneaza si joaca pustii si echipa a doua"

"Eu am facut un pas inapoi, nu am facut nici deplasarea la meci. Nu am putut sa imi dau demisia, pentru ca nu sunt angajat. I-am lasat pe acesti specialisti sa se ocupe de treaba. La sugestia specialistului numarul unu din fotbalul romanesc, Gigi Becali, am facut pasul inapoi."

"Toata lumea vorbea de minunea Dragomir si nu era bine. Au venit alti specialisti, au curatat staff-ul pe care l-am adus si au zis ca se pricep ei la fotbal. De la demiterea lui Ganea, s-a rupt lantul de iubire intre mine si Voluntari", a declarat Dragomir la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul primar al sectorului 2 Neculai Onțanu, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare
BRAT
Modifică setările cookies