VIDEO Cum l-a ironizat Adrian Mititelu pe rivalul Dan Șucu de la Rapid

Adrian Mititelu dan sucu FCU Craiova Rapid Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 10:25
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 10:26

Adrian Mititelu l-a ironizat pe Dan Șucu, acționarul de la Rapid, pe tema transferurilor din această iarnă.

Mai multe voci importante din fotbalul românesc au criticat strategia giuleștenilor, care nu au făcut transferuri în această iarnă. Patronul de la FCU Craiova s-a legat de proiectul lansat de rapidiști, berea Giuleștina, pentru a-l ironiza pe Dan Șucu.

Adrian Mititelu, ironii pentru Dan Șucu

„Mă aşteptam la Rapid (n.r. la mai multe transferuri). Am văzut acolo proiecte de management, de marketing. Mă aşteptam la Rapid că se întâmplă ceva bun, nu neapărat ca să cumpere de la noi, că nu au cum să cumpere de la noi. Noi avem alte tarife!

  • Adrian Mititelu

Sunt surprins de domnul Şucu, care este unul dintre cei mai bogaţi oameni ai României. Am văzut că a promovat berea Giuleştina, berea Colentina. 

Dar mă aşteptam ca Rapidul, care după părerea mea este clubul cel mai bine conturat acum, cu suporterii, atmosfera… această renaştere. Pare cel mai de succes club din România ca şi chestiune generalăSuporterii fac tot”, a declarat Adrian Mititelu.

VIDEO cu Adrian Mititelu

Rapid este pe locul patru în Superligă, cu 38 de puncte, la egalitate cu FCSB și Universitatea Craiova, după 21 de etape. Giuleștenii au început bine campionatul și s-au bătut la primul loc în  primele etape ale acestui sezon, dar au ajuns acum la șapte puncte de liderul Farul Constanța.

În prima etapă din 2023, Rapid va juca pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi, echipa care ocupă locul șase în Superligă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!