Cum dispare un prim 11 de TITLU din Romania in aceasta iarna! Costa 22 milioane de euro si ar putea fi LOVITURILE IERNII in Liga I

Cum dispare un prim 11 de TITLU din Romania in aceasta iarna! Costa 22 milioane de euro si ar putea fi LOVITURILE IERNII in Liga I

Liga I ar putea pierde o adevarat trupa de soc in aceasta iarna. Sunt 11 jucatori care ar putea fi oriunde titulari si s-ar bate la titlu.

Steaua, Astra, Petrolul si CFR Cluj sunt cluburile care ar putea pierde jucatori de top in aceasta iarna. Unii intra in ultimele 6 luni de contract, altii vor sa scape de problemele financiare de la cluburi, iar cu totii vor sa prinda un contract bun in Europa sau in tarile arabe.

Printre cele mai importante nume care ar putea parasi Steaua in aceasta iarna se nunara Szukala, Tanase si Latovlevici. Polonezul este dorit in Italia, Germania si tarile arabe, Tanase e principala tinta pentru Reghe si Piturca, iar Latovlevici ar putea ajunge in Italia in aceasta iarna.

De la CFR Cluj, Felgueiras este principalul nume care poate pleca de la club. E unul dintre cei mai buni portari din Romania in acest moment si este cotat la 3 milioane de euro.

Petrolul, in urma problemelor cu conducerea, dupa retinerea lui Capra, ar putea pierde cateva nume. Albin si-a reziliat contractul, Teixeira intra in ultimele 6 luni, iar Alcenat si Toto Tamuz ar putea parasi clubul in aceasta iarna.

Astra, in schimb, ar putea sa isi vanda vedetele pentru a plati datoriile. Budescu, Enache si Fatai sunt jucatorii grei de la Astra care ar putea fi vanduti in aceasta iarna, insa numai pentru pretul corect.

Primul 11 al celor mai importante nume din Liga I care ar putea pleca in aceasta iarna:

Felgueiras, CFR Cluj - 3 milioane de euro

Alcenat, Petrolul - 1.7 milioane de euro
Ben Youssef, Astra - 1.6 milioane de euro
Szukala, Steaua - 2.7 milioane de euro
Latovlevici, Steaua - 1.5 milioane de euro

Enache, Astra - 2.3 milioane de euro
Tanase, Steaua - 2.7 milioane de euro
Teixeira, Petrolul - 400.000 euro

Budescu, Astra - 2.7 milioane de euro
Toto Tamuz, Petrolul - 1.9 milioane de euro
Fatai, Astra - 1.3 milioane de euro

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies